Refaktorálás a gyakorlatban — élő online kurzus fejlesztőknek, akik a korszerű programozást szeretnének elsajátítani | robot_dreams
16 alkalmas, gyakorlatorientált képzés

Refaktorálás a gyakorlatban

Clean Code és Design Patterns
Tanulj meg 8 hét alatt tisztább és jobban érthető kódot írni! Ismerd meg, hogyan lehet a tervezési minták alkalmazásával a kódot rugalmasabbá, skálázhatóvá és könnyen karbantarthatóvá tenni!
  • Oktatónk megosztja veled a legmodernebb programozási koncepciókat és elveket a skálázható kódíráshoz, és minden szakmai kérdésedre válaszol.
  • 16 alkalom során a gyakorlatban tanulod meg, hogy lehet átalakítani a kódbázist egyszerűvé és könnyen olvashatóvá.
  • A projektfeladatok segítségével könnyedén karbantarthatod és fejlesztheted a már meglévő kódjaidat.
  • HAMAROSAN
KINEK AJÁNLJUK A KURZUST?
Frontend, backend, full-stack fejlesztőknek Ha rendszerezni szeretnéd az eddigi tudásodat, akkor fontos, hogy az alapoktól értsd meg, hogyan javítható a kódminőség a megfelelő minták segítségével. A feladatok elvégzése során megtanulod fejleszteni a karbantarthatóságot és a szoftverek teljesítményét, és ezzel a tesztelésre és javításra szánt időt is csökkented.
Junior fejlesztőknek és a programozás iránt érdeklődőknek Ha az a célod, hogy egy állásinterjún kitűnj a pályázók közül, akkor a tiszta, karbantartható kódolási módszerekkel hatalmas versenyelőnyre tehetsz szert. Nemcsak a munkáltatók részesítik előnyben az így kódolt próbafeladatokat, de a későbbi munkád során már az első naptól kezdve átlátható kódolási módszerekkel fogsz dolgozni.
Vállalatoknak A tiszta, karbantartható kód jobb minőségű szoftvertermékeket eredményez, ami az ügyfelek igényeinek is jobban megfelel. Az IT-csapat egyrészt időt spórol a könnyen skálázható kódbázissal – hiszen egyszerű lesz beépíteni az új funkciókat. Másrészt a karbantartásra szánt költségek is jelentősen csökkennek.
A képzésen 2 hónap alatt megtanulod optimalizálni a nem megfelelően írt kódokat, hogy az új funkciók beépítése már gördülékeny legyen.
Az előadó
Varga Péter, Senior Software Engineer, Kyndryl
  • Több mint 18 év tapasztalattal rendelkezik a Java-alapú szoftverfejlesztésben.
  • Számos iparágban tevékenykedett hazai és nemzetközi projekteken, illetve olyan nagyvállalatok számára készített szoftvereket, mint a Raiffeisen Bank, a Groupama Biztosító, a Nébih és a Kyndryl.
  • Évi több mint 6-8 projektben működött közre vezető fejlesztőként vagy architektként.
  • Kiemelkedő tapasztalata van a szoftverfejlesztéssel kapcsolatos pozíciók interjúztatása terén.
A KURZUSRÓL: A képzés végére a Clean Code és a Design Patterns segítségével a legkeresettebb fejlesztők készségeire teszel szert.
Magas kódminőség: A tiszta kódolással nem kell komplett újraszerkesztést végrahajtanod a kódon, amikor egy új funkciót akarsz beépíteni. A modulok jól elkülöníthetőek és könnyen tesztelhetőek.
Idő- és költségmegtakarítás Egy átlátható fejlesztési rutinnal a hibajavítás helyett az új funkciók létrehozására tudsz majd koncentrálni, ami jelentősen felgyorsítja a termékek piacra kerülését.
Sokoldalúság A tervezési mintákkal a teljesen eltérő projektek esetén is egy bevált rendszert alkalmazhatsz a problémákra, így könnyen alkalmazkodsz majd az új technológiák széles skálájához.
Versenyelőny: A vállalatok gyakran felismerik a kiváló minőségű kódot hatékonyan szállítani tudó alkalmazottak értékét, ami jobb állásajánlatokhoz és magasabb fizetéshez vezet.
Jelentkezem!
KURZUS PROGRAM
KURZUS PROGRAM
1. modul
6 alkalom
Bevezetés és Clean Code
 
2. modul
2 alkalom
Bevezető és Létrehozási minták
 
3.modul
2 alkalom
Szerkezeti minták
 
4. modul
4 alkalom
Viselkedési minták
 
5. modul
2 alkalom
Tervezési mintákon túl, Összefoglalás
 
A kurzussal, a részvételi díjjal és a részletfizetési lehetőséggel kapcsolatos további részletekért jelentkezz most!