Data Analysis kezdőknek — 4 hónapos gyakorlatorientált képzés | robot_dreams
4 hónapos gyakorlatorientált képzés

DATA ANALYSIS KEZDŐKNEK

PYTHON, SQL, EXCEL ÉS GÉPI TANULÁS
Tanuld meg 4 hónap alatt az adatelemzés gyakorlati, átfogó eszköztárát! Szerezz jártasságot a Python, az Excel, az SQL és a gépi tanulás legkeresettebb technikáiban, készíts projektfeladatokat valós üzleti adatok alapján, és készülj fel az adatelemzői karrieredre!
 • Kezdés: július 31.
 • A 30 alkalom során megismered az adatelemző kódolás, riportkészítés, leíró statisztika és gépi tanulás legfontosabb technikáit.
 • A házi feladatokon keresztül felépíted az adatelemzői portfóliód első projektjeit.
 • Az oktató megosztja veled a legfrissebb szakmai trendeket, és útmutatást nyújt a sikeres elemzői karrierhez.
Kinek ajánljuk a kurzust?
Az üzleti oldal szakértőinek Ha már van mélyebb iparági tudásod, jól érted a működési folyamatokat a területeden – legyen szó akár üzleti tanácsadásról, marketingről, kontrollingról, pénzügyről, HR-ről stb. – és a továbbiakban az adatalapú gondolkodást szeretnéd elsajátítani, így a saját és céged versenyképességét növelni.
Közép- és felső vezetőknek Ha közép- vagy felsővezetőként részt veszel a stratégiai irányok kialakításában és szeretnél rendelkezni az adatanalitikai eszköztárral, ismeretekkel, amelyek hozzájárulnak a stratégiai döntéshozatalhoz, továbbá szeretnél hatékonyan kommunikálni az adattudományos csapatokkal.
Pályamódosítóknak Rendelkezel vállalati vagy menedzsment-tapasztalattal, és el tudod képzelni a jövődet adatszakértőként? Akkor ideje átfogó, gyakorlati szaktudást szerezned. A Data Analysis kezdőknek kurzuson modulról modulra haladva tanulod meg önállóan kezelni és olvasni az adatokat, és a képzés után magabiztosan pályázhatsz egy junior adatelemzői pozícióra.
A képzésen magabiztossá válsz az adatelemzés gyakorlatában, és az önéletrajzod programnyelvi, statisztikai és ML-ismeretekkel bővíted!
Az előadó
Takács Anna Emese Head of Data Science, BeHive Consulting
 • A Columbia Egyetemen végzett adattudósként.
 • Karrierje során megjárta a junior szintektől a középvezetésen át a felső vezetői széket, így minden elemzési szerepkör problematikájával találkozott.
 • Közgazdasági háttérrel is rendelkezik, amit a University of Nottinghamen szerzett alapképzés keretében.
 • Dolgozott Morgan Stanley-nél és a Mastercardnál, utóbbinál egy régiós analytics csapatot épített ki.
 • Jelenleg a BeHive-nál dolgozik mint Head of Data Science, és a feladata az üzletág kiépítése, projektek menedzselése és új, innovatív megoldások megalkotása.
 • Dolgozott szegmentációs, propensity és deep learning modelleken.
 • Másfél évet önkénteskedett a budapesti városvezetésnek adatvizualizációs specialistaként.
 • Elnyerte a McKinsey női díját 2020-ban.
A KURZUSRÓL: Megismered az adatelemzés legkeresettebb technológiáit, és megtanulod stratégiai szemlélettel véghez vinni a projekteket!
Adatelemzési rutin: Gyakorold valós példák alapján, hogyan tudsz önállóan tisztítani és elemezni adatbázisokat, hogy fordíthatsz értékes adatokat üzleti nyelvre, és lásd át alapjaiban az analitikai műveleteket.
Statisztikai alapok: Tanuld meg a legfőbb statisztikai módszerekkel értelmezni az adatokban rejlő mintázatokat és anomáliákat, monitorozd az adatminőséget, és tárd fel te a kulcsfontosságú mutatókat.
Szoftverismeret: Fejleszd az önéletrajzod a Python használatával, az Excel eszköztárával és az SQL adatbázis-lekérdezéseivel. Válj jártassá a haladó gépi tanulási algoritmusokban, az adatvizualizációban és a riportkészítésben is.
Karrier: A házi feladatokkal portfólióanyagot készítesz az elemzői karrieredhez, tudni fogod, hogyan bonyolíts le egyedül egy adatanalitikai projektet, és útmutatást kapsz az etikus munkavégzéshez.
Jelentkezem!
KURZUS PROGRAM
KURZUS PROGRAM
1. modul
2 alkalom
Bevezetés
 
2. modul
5 alkalom
SQL
 
3. modul
7 alkalom
Python
 
4. modul
3 alkalom
Alapvető statisztikai módszerek az adatelemzéshez
 
5. modul
5 alkalom
Gyakorlati adatkezelés
 
6. modul
6 alkalom
Gépi tanulás
 
7. modul
2 alkalom
Projekt
 
A kurzussal, a részvételi díjjal és a részletfizetési lehetőséggel kapcsolatos további részletekért jelentkezz most!