élő, online kurzus

Frontendfejlesztés az alapoktól

Széll Csaba

Senior Frontend Developer, Tech Leader @ Starschema

Bővebben
Időpont: HAMAROSAN

Élő, online frontendfejlesztés-kurzus kezdőknek

Az első lépésektől kezdve vezetünk be a frontendfejlesztés gyakorlatába, ami a leglátványosabb része a teljes szoftverfejlesztési folyamatnak. Megtudod, hogyan készíthetsz izgalmas és részletgazdag weboldalakat HTML-, JavaScript- és CSS-ismeretekkel. Részletesen foglalkozunk a szövegstrukturálással, a beágyazott tartalmakkal, a reszponzív dizájnelemekkel és az oldalnavigációval. Olyan elengedhetetlen szakmai ismereteket szerzel, mint a SEO-használat és az akadálymentesítés. A képzés végére átfogó képet nyersz a frontendfejlesztés világáról és az előtted álló lehetséges karrierlehetőségekről.

Izgalmasnak hangzik?
Neked ajánljuk a kurzust, ha
IT-szakterületen dolgozol,

és szeretnéd bővíteni a szakmai repertoárodat, megoldást akarsz nyújtani a frontendproblémákra, és átfogó webfejlesztői tudással akarsz kulcsfigurájává válni az IT-csapatnak.

üzleti területen dolgozó szakember vagy,

és hatékonyabb döntéseket szeretnél hozni a webfejlesztés területén, legyen szó marketingről, adatvizualizációs kérdésekről, minőségi webes tartalmak gyártásáról vagy állásinterjú-szituációkról.

frissen végzett diplomás vagy,

és mielőbb beindítanád a karriered, ezért több gyakorlati tudásra vágysz, aktuális interjúhelyzetekre és valós frontend problémákra szeretnél felkészülni szakértői útmutatással.

Pályafutásod útiterve:
Most
Kezdő Még nincs releváns frontend tapasztalatod
3 hónap után
Hard skillek Gyakorlati és elméleti alapok, saját projekt
6 hónap után
Junior br. 800.000–1.200.000 Ft
1 év után
Medior br. 1.200.000–1.450.000 Ft
2–3 év után
Senior br. 1.450.000–2.000.000 Ft

2022. október (Forrás: Bluebird IT Salary Guide)
Lépj szintet!
Nyerj átfogó frontendfejlesztői tudást

A lenyűgöző weboldalak biztos HTML-, CSS- és JavaScript-alaptudásra épülnek. A képzésen saját projekt segítségével mélyíted el az órákon tanultakat, hogy a folyamatosan bövülő webfejlesztői technológiához és aktuális trendekhez gond nélkül alkalmazkodhass a jövőben.

Szerezz a piacon egyedülálló skilleket

Egyre nagyobb hangsúlyt nyer a webfejlesztésben az akadálymentesítés, a SEO-ismeret és a biztonság. Az IT-csapat számára pótolhatatlan szerepet tölthetsz be, ha egy személyben ismered és alkalmazod a munkád során a fejlesztés mindezen funkcióit.

Készülj fel a hétköznapokra

Ahány csapat, annyi frontend framework, weboldalkészítési koncepció és webperformancia-probléma. Legyen bármilyen változatos a felhozatal, a kurzus végére nem fogod elveszettnek érezni magad, amikor egy új módszertannal állsz szemben a munkád vagy egy állásinterjú során.

A kurzusról
01
Frontendfejlesztés-alapok

Ismerd meg a szoftverfejlesztés leglátványosabb részét, ahol a teljes IT-csapat munkája testet ölt és amivel felhasználók tömegei találkoznak nap mint nap! Használd magabiztosan a webfejlesztés folyamatosan megújuló eszköztárát!

02
Gyakorlat

Tedd próbára a gyakorlatban a kreativitásodat és a tanultakat saját projektek segítségével, és láss rá a webfejlesztő mindennapi rutinjára és az élesben fellépő hibákra szakértői segítséggel!

03
Karrierfejlesztés

Kerülj képbe a legaktuálisabb webfejlesztői interjúkérdésekkel, ismerd meg, hogy mi a legfontosabb a techcégek számára egy jelöltben, és láss rá a specializációs lehetőségekre!

Előadó
Széll Csaba
25 éves frontendfejlesztői tapasztalattal rendelkezik a legváltozatosabb webes technológiák területén, karrierje során 18 különböző programozási nyelvvel dolgozott már.
Dolgozott Magyarország legnagyobb autógyárának, az Audinak, a legnagyobb hazai telekommunikációs cégnek, a Telekomnak, a BKK közlekedési vállalatnak, a Kravtex autóbuszgyárnak és az RWE Innogy energiaszolgáltatónak.
Jelenleg a legnagyobb magyar big data cég, a Starschema Kft. Senior Frontend Developer és Tech Leader pozíciójában dolgozik.
Fejlesztette és fejlesztését vezette annak a frontendalkalmazásnak, amely az USA legnagyobb tengeri teherkikötőjének (Port of Los Angeles) forgalmát követte – ez körülbelül 10 millió szállítókonténert jelent évente.
Szakértelemmel rendelkezik rendszermérnök, adatbázis-üzemeltető, adatmérnök és full-stack fejlesztő munkakörökben is.
Program
REGISZTRÁCIÓ
 
 
 
Kötelezően kitöltendő mező