SQL programozás az alapoktól — online kurzus | robot_dreams
élő, online kurzus

SQL-programozás az alapoktól

Németh Ákos

Data Intelligence Solution Architect / 1stQuad Solutions

Bővebben
Időpont: hamarosan
Élő, online SQL-kurzus egy tapasztalt SQL-szakemberrel

Szerezz piacképes tudást, és lépj az adatelemzés új szintjére az SQL segítségével!

 

Németh Ákos lépésről lépésre vezet be a relációsadatbázis-kezelés és az adatmenedzsment alapjaiba, és hasznos tippekkel lát el az SQL valós üzleti környezetben való alkalmazásához. A kurzus során valós vállalati kérdésekre választ keresve tanulod meg, hogyan hozhatsz létre adatmodelleket és saját adatbázist, írhatsz komplex parancsokat és lekérdezéseket.

Izgalmasnak hangzik?
Neked ajánljuk a kurzust, ha
vezető
pozícióban
vagy,

és szeretnéd a gazdasági és üzleti döntéseidet adatelemzésre alapozni. Az SQL elsajátítása és a kulcsfontosságú teljesítménymutatók definiálása után a döntéshez szükséges adatok lekérése nem igényel sok időt, így ideális választás lehet a kurzus számodra.

elemzői vagy funkcionális terület szakértője vagy,

és érted az összefüggéseket, de szeretnéd fejleszteni a technikai tudásod. Az SQL és a relációs adatbázis az adatelemzés kulcseleme – hatékonyabb adatfeldolgozást eredményezhet, mint más rendszer. Az alapos SQL-tudás megszerzése után az IT-osztály is meg fog bízni a szakértelmedben, és az adatbázisokat is magabiztosabban használod majd.

pályakezdő, karrierváltó
vagy,

és SQL-tudással szeretnéd növelni az esélyedet egy jól fizető állás megszerzésére. A kurzus után hatékonyan dolgozol majd adatokkal, és a szakemberek magabiztosságával alkalmazkodsz a gyorsan változó követelményekhez.

Lépj szintet!
Szerezz betekintést az adatok világába

Ez a kurzus specifikusan a relációs adatbázisokhoz használatos SQL-tudás megszerzését teszi lehetővé számodra, és az adatok mélyebb megértéséhez és összetett elemzések elvégzéséhez szükséges, azonnal alkalmazható eszközökkel vértez fel.

Gyakorolj valós üzleti adatokon

A kurzus célja, hogy az elmélet elsajátítása után gyakorlati feladatokkal mélyítsd el SQL-tudásodat. Az elemzések készítése során valós vállalati kérdésekre keresel választ, gyakorlati tapasztalatot szerzel, és növeled munkaerőpiaci értékedet.

Ismerd meg egy adatelemző mindennapjait

A 11. órán egy real-life projekten dolgozol majd, amivel betekintést szerezhetsz egy adatelemző mindennapjaiba. A kurzus az SQL-ismeretek mellett olyan univerzális készségeket is kínál, amelyek felkészítenek a legkülönbözőbb – alapszintű adatelemzési ismereteket igénylő vagy komplexebb – projektekre.

A kurzusról
01
SQL-alapok, -lekérdezések

Ismerkedj meg az SQL világával, a legfontosabb fogalmakkal és gyakorlati eszközökkel, majd készítsd el az első saját lekérdezéseidet, és ismerkedj meg a haladó függvényekkel.

02
Gyakorlat

Próbáld ki magad a gyakorlatban teszteken, házi feladatokon és egy real-life projekten keresztül, valós üzleti adatok segítségével.

03
Karrierfejlesztés

Ismerkedj meg a tipikus SQL-interjúkérdésekkel, és tudd meg, hogyan kell felkészülni nagy techcégek interjúira.

Előadó
Németh Ákos
Több mint 7 éves tapasztalattal rendelkezik adatmérnök, üzletiintelligencia-fejlesztő és menedzser, illetve data scientist munkakörökben.
Tapasztalatot szerzett vezető internacionális cégeknél: dolgozott többek között az Ubernél, Kaufland e-Commerce-nél, HRS Group-nál és Computershare-Equatexnél.
Nagy szakértelemmel rendelkezik a világ vezető adatbáziskezelő rendszereiről – Microsoft SQL Server, Oracle Database, MySQL, Azure SQL database, illetve Google Cloud SQL.
Szakértője az üzletiintelligencia-rendszereknek PowerBI, Qlik Sense, Tableau és MicroStrategy.
Mesterséges intelligencia és Machine Learning modelljeivel hozzájárult a HRS Group sikereihez.
Sikeresen felépített egy stabil üzletiintelligencia-rendszert, ami több mint 2 ezer embert lát el üzleti adatokkal a Computershare Plans üzleti részlegén.
Program
REGISZTRÁCIÓ
 
 
 
Kötelezően kitöltendő mező